Winterstalling

Heeft u zelf geen ruimte om uw motor vochtvrij en verwarmd te stallen tijdens de winter? Of zoek u een stallingsruimte voor een langere periode op een veilige plek? Dan bent u bij Harley-Davidson Service B. Spithoven in Houten op het juiste adres!

Zodra de herfst weer aanbreekt is het voor de meeste motorrijders tijd om de motoren in de winterstalling te parkeren. De ene motorrijder zet zijn motor schoon en droog in de winterstalling en rijdt met opgeladen accu en opgepompte banden weer vrolijk de deur uit. Terwijl de ander zijn sleutel eind september uit de motor haalt en zodra het voorjaar weer aangebroken is achter de feiten aanloopt. Uw motor gedurende de winter buiten of in een vochtige schuur stallen kan altijd, maar zelfs onder een speciale motorhoes word het chrome en alluminium er niet mooier van. Het rubber van de banden word aangetast, het remsysteem roest vast en de accu gaat hard achteruit.

Veilig en verwarmd op de eerste verdieping hebben we bij Harley-Davidson Service B. Spithoven ruimte genoeg om uw motor te stallen en gedurende de stallingsperiode de accu in leven te houden onder de druppellader.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.